HH Finance

VOF & BV

HH Finance biedt u graag alle services aan om u een volledig overzicht te geven van uw administratie. Wij helpen u bij de jaarrekeningen, salarissen, belastingaangifte en rapportages. Wij bieden u ook een helpende hand bij projecten, fiscale- en bedrijfsadvisering en interim werkzaamheden.

 

Administratie

Wij verzorgen uw gehele administratie, helpen u bij het opzetten, inrichten en controleren van een efficiënte administratie.  Zo krijgt u beter inzicht in en meer grip op de financiële situatie van uw onderneming.

Debiteuren- en crediteurenbeheer

Geef u zorgen uit handen. Van uitsturen van facturen tot en met het incasseren van vorderingen. Of de andere kant van het spectrum; cashflowplanning, planning van uitgaande betalingen en correspondentie met uw leveranciers.

Lonen en salarissen

De  loonadministratie van uw onderneming in vertrouwde handen. Wij helpen u bij maandelijks digitale loonstroken, het verzorgen van loonaangiften, pensioenaangiften, journaalposten en jaaropgaven zodat u zich bezig kan houden met de kernwerkzaamheden van uw onderneming.

Jaarrekening

De jaarrekening geeft uzelf en belanghebbenden als  kredietverschaffers en hypotheekverstrekkers jaarlijks een goed inzicht in de financiële situatie van uw onderneming.  Ondersteund met visualisaties, grafieken & KPI’s zullen deze documenten geschikt zijn als deponeringsstukken voor de Kamer van Koophandel.

Belastingen

Wij verzorgen de aangifte inkomstenbelasting  voor ondernemers & particulieren. De aangifte vennootschapsbelasting voor BV’s. Ook periodieke verplichtingen als omzetbelasting- en ICP aangiften bieden wij volledig geïntegreerd aan.

Fiscale- en bedrijfsadvisering

Fiscale- en financiële planning, businessplannen en kredietaanvragen, ERP pakketten, procesautomatisering en -optimalisatie: wij adviseren en begeleiden ook de complexere vraagstukken binnen uw onderneming.

Rapportages en KPI’s

Waar verdien ik mijn geld mee? Hoe gaat het met de debiteuren? Wie is de beste verkoper? Heb ik mijn kosten in de hand? Wij bieden uw op maat gemaakte dashboards en rapporten, die wij uit verschillende databases kunnen opbouwen en aanpassen aan uw wensen. Dit in strak overleg met u als  ondernemer. 

Interim en projecten

Voor interim werkzaamheden kunt u ook bij ons terecht. U kunt tijdelijk of voor een langere periode gebruik maken van onze financiële en fiscale expertise. Piekopvang, ziekteopvang, rapportontwikkeling en beheer, begeleiden financiële afdelingen, inrichting AO en ERP systemen en procesoptimalisatie.

T        023 551 92 91
M       06 19 88 48 24
E        info@hh-finance.nl

HH Finance

HH Finance is een administratie-, belasting-, & financieel advieskantoor gevestigd aan het Staten Bolwerk (14) te Haarlem. Onze kenmerken? No-nonsense advies, efficiënte service en persoonlijk contact.
× Hoe kunnen we je helpen?