Over HH Finance

Je merk het al bij het eerste contact, we zijn anders dan andere kantoren. Wij vinden het leuk om met je samen te werken en helpen je graag vooruit.

Zo staat de HH in ons bedrijfsnaam voor Helping Hand. We zijn in 2007 opgericht en we zijn gegroeid naar een kantoor met enthousiaste medewerkers, duidelijke taal en eerlijk advies om als doel jou de Helpende Hand te bieden voor toekomstig groei.

Wij zijn leiders op het gebied van administratie, belastingen en advies. We lopen graag voorop en maken gebruik van de nieuwste digitale mogelijkheden.

Moderne tijden vragen om een moderne boekhouder. We vinden het belangrijk dat jij je bij ons thuis voelt.

 

Sparringpartner

We zijn graag jou financiële sparringpartner, iemand die je helpt met belangrijke financiële keuzes. We helpen je niet alleen, maar denken met je mee en komen met ideeën waar jij wellicht nog niet aan had gedacht. Uiteraard zorgen we er ook voor dat je alles goed begrijpt en leggen we dit uit in begrijpbare taal net zolang totdat jij het begrijpt.

Onze Missie & Visie

We willen jou als ondernemer vooruit helpen op een zo’n efficiënt mogelijke manier. Dit doen we met persoonlijk contact zodat we altijd op tijd kunnen inspelen op jouw behoeften met als doel de juiste beslissingen maken op het goede moment. We willen graag een buitengewone bijdrage leveren aan de groei en succes van jou als ondernemer. 

We willen het beste administratiekantoor van Nederland worden door samen met jou te bouwen aan doelen zodat je nu en in de toekomst succesvol bent. Wij geven je rust én energie.

Daarnaast willen we je laten thuis voelen bij ons en willen we de moderne innovatieve boekhouder zijn die je verrast met proactief advies zodat je onderneming klaar is voor de (duurzame) toekomst.

 

Waarom kiezen voor Helping Hand Finance?

  • Jouw administratie tiptop in orde en 24/7 inzichtelijk.
  • We hebben veel persoonlijk contact en vinden het leuk om je verder te helpen.
  • Je betaalt een vast bedrag per maand waarbij alles is inbegrepen. Geen verrassingen achteraf en alles is professioneel geregeld.
  • Geen opzegtermijn, we willen graag dat je tevreden bent.
  • Wij bieden het gemak van online administratie, maar wel met 100% persoonlijk contact.
  • Belasting betalen is geen verrassing, tussentijds monitoren wij zodat je weet waar je aan toe bent.
  • Niet wekenlang wachten op een reactie, maar altijd snel antwoord op je vragen.
×

WhatsApp Chat

Klik op een van de onderstaande medewerkers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@hh-finance.nl.

× Hoe kunnen we je helpen?