Vanaf 1 maart 2015 kan de belastingaangifte voor 2014 weer worden ingediend bij de Belastingdienst. De uiterste datum is dit jaar 30 april 2015. HH Finance in Haarlem kan u helpen met het indienen van de aangifte en het controleren van jouw toeslagen.

Een deel van uw aangifte is al ingevuld door de Belastingdienst, maar het is verstandig om hier zelf ook even kritisch naar te kijken. De Belastingdienst vult alleen de standaardzaken in op basis van reeds aangeleverde gegevens door onder andere werkgevers en  uitkeringsinstanties. De overige gegevens die bij de Belastingdienst niet bekend zijn, zal je zelf moeten invullen. HH Finance kan je hierbij uitstekend van dienst zijn, tegen zeer betaalbare tarieven.

Kosten particulieren
HH Finance berekent voor een standaard aangifte € 30,-.  Mocht het een complexe aangifte betrekken dan rekenen wij hier een toeslag voor. Deze toeslagen kunt u vinden onder het kopje Belastingaangifte.

Kosten ondernemers
HH Finance berekent voor ondernemers € 90,-, indien je al beschikt over een jaarrekening. Voor eventuele hulp bij het opstellen van uw jaarrekening kunt u uiteraard ook bij ons terecht.

Toeslagen 2015
Het is ook verstandig om op basis van nieuwe inzichten nog even uw toeslagen grondig na te kijken. De Belastingdienst berekent jouw toeslagen op basis van gegevens zoals die in 2014 bekend waren. Achteraf kan die berekening wel eens voor onaangename verrassingen zorgen waardoor je onterecht ontvangen toeslagen moet gaan terug betalen. Het kan ook zijn dat u te weinig ontvangt als gevolg van wijzigingen in uw persoonlijke omstandigheden. HH Finance helpt u graag bij het controleren van uw toeslagen. We berekenen hiervoor een minimumbedrag van 25 euro (afhankelijk van het aantal toeslagen dat op jou van toepassing is). Klik hier voor onze prijzen.

×

WhatsApp Chat

Klik op een van de onderstaande medewerkers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@hh-finance.nl.

× Hoe kunnen we je helpen?