Adviezen

Advies op maat. In elke situatie een scherpe prijs

Belastingadvies in Haarlem

Heeft u zaken rondom uw belasting waarover u graag belastingadvies van een belastingadviseur uit Haarlem wilt? Dan moet u bij HH Finance zijn. Wij voorzien u van advies over uw belasting tegen een vast tarief per uur. Ons belastingadvies is duidelijk, eerlijk en kwalitatief sterk. Daardoor rekent u er bij ons op dat u, dankzij advies van een vakkundig belastingadviseur, op de meest gunstige en juiste manier uw belastingzaken afhandelt.

Bij ons ontvangt u belastingadvies van een gecertificeerd belastingadviseur

De ervaren medewerkers van ons administratiekantoor in Haarlem voorzien u graag van belastingadvies over uw belastingzaken aan de hand van verschillende speerpunten. Enkele voorbeelden van deze speerpunten zijn:

  • Advies over uw auto

Wij geven advies over of uw auto zakelijk of privé geëtiketteerd moet worden. Heeft u een B.V. of een andere onderneming? Dan kiezen wij de voordeligste rechtsvorm voor uw situatie.

  • Advies over leningsovereenkomsten

Leningsovereenkomsten tussen u en uw bedrijf moeten voldoen aan de eisen die daaraan gesteld zijn. Zo moet de lening bijvoorbeeld zakelijk zijn. Wij helpen u daarbij, zodat voorkomen wordt dat de Belastingdienst uw lening niet accepteert.

  • Advies over rechtsvormen

Begint u een onderneming, of heeft u al tijden een IB-onderneming? Wij voorzien u van volwaardig advies over welke rechtsvorm het best bij uw past.

  • Pensioen eigen beheer DGA

Per 1 januari 2017 is het niet meer mogelijk om pensioen op te bouwen in het eigen beheer van de B.V. Onze belastingadviseur adviseert u over wat u het beste kunt doen met uw pensioen.

  • Advies over het opzijzetten van uw geld

Als u een onderneming heeft, kan het moeilijk in te schatten zijn hoeveel belasting u moet betalen bij de belastingaanslag. Onze belastingadviseur maakt een berekening voor u. Zo weet u hoeveel geld er opzijgezet moet worden om aan de belastingaanslag te kunnen voldoen.

Laat uzelf adviseren door onze deskundige medewerkers

Heeft u een eigen onderneming en wilt u graag belastingadvies of boekhoudadvies ontvangen van een ervaren belastingadviseur? Bij HH Finance willen we u als ondernemer vooruit helpen. Daarvoor bieden wij diverse diensten aan. Schakel een boekhouder van ons kantoor in voor belastingadvies en om te helpen bij het maken van de juiste beslissingen voor uw onderneming. Maak een kennismakingsafspraak door contact met ons op te nemen via info@hh-finance.nl of telefonisch via 023 551 92 91.

×

WhatsApp Chat

Klik op een van de onderstaande medewerkers om te chatten op WhatsApp of stuur ons een e-mail naar info@hh-finance.nl.

× Hoe kunnen we je helpen?