Adviezen

Advies op maat. In elke situatie een scherpe prijs

Belastingadvies

Wij geven op maat belastingadvies in elke situatie tegen een tarief van € 108,- (exclusief btw) per uur. Ons advies is duidelijk, eerlijk en kwalitatief sterk. Wij zijn ervan overtuigd dat wij ervoor zorgen dat u op de meest gunstige en de juiste manier uw belastingzaken afhandelt.

Enkele speerpunten van ons zijn:

Advies over de auto
Wij geven advies of uw auto zakelijk of privé geëtiketteerd moet worden. Heeft u een B.V. en een andere onderneming? Dan kiezen wij de voordeligste rechtsvorm voor uw situatie.

Advies over leningsovereenkomsten
Leningsovereenkomsten tussen u en uw bedrijf moeten voldoen aan de eisen die daaraan gesteld zijn. Zo moet de lening bijvoorbeeld zakelijk zijn. Wij helpen hiermee om te voorkomen dat de Belastingdienst uw lening niet accepteert.

Advies over rechtsvormen
Begint u een onderneming of heeft u al tijden een IB-onderneming? Wij geven advies over welke rechtsvorm het beste bij u past.

Pensioen eigen beheer DGA
Per 1 januari 2017 is het niet meer mogelijk om pensioen op te bouwen in het eigen beheer van de B.V. Wij adviseren u over wat u moet doen met uw pensioen.

Advies over opzij zetten geld
Als u een onderneming drijft kan het moeilijk in te schatten zijn hoeveel belasting u moet betalen bij de belastingaanslag. Wij maken een berekening voor u om te bepalen hoeveel geld er opzij gezet moet worden, om de belastingaanslag te kunnen voldoen.

 

× Hoe kunnen we je helpen?